­
Kajakk & Fritid AS
beluga, boreal, riot, riotsups
Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile


About Us

Kajakk og Fritid AS ønsker alle velkommen til vår nye kajakk butikk i Drammen! Vi er nå Skandinavias største kajakkbutikk og Europas nest største. Siden oppstart i 2005 har vi flyttet 3 ganger, og vi har nå bygget vår drømmebutikk kun 10 meter fra vannet slik at testing av kajakker er enkelt, og vi har også innendørs basseng for enkel testing av stabilitet. Vi selger kajakker til hele landet og setter opp egne transporter ukentlig til de største byene i Norge, slik at vi tilbyr subsidiert kajakk frakt sør for Trondheim(inkl Trondheim) Ingen er i nærheten av å gjøre så store innkjøp som oss, Vi får direktecontainere med kajakker rett fra fabrikker levert ukentlig slik at vi kan tilby store rabatter året rundt.

Vi tilbyr også de beste merkene, vi ønsker å selge kvalitet til lavest mulig pris.

Vi har totalt 8 ansatte med ekspertise på kajakker, og med 10 års erfaring kan vi si at vi er proffe på å velge ut/anbefale kajakker til kunder. Vi har 14 dagers angrerett med hendhold til angrerettsloven. Ved evt. bytte av kajakk vil vi ta en verdivurdering av kajakken med tanke på riper, skader, osv.

Vi holder kajakk kurs fra April til oktober, og introduksjonskurs med kajakk, åre, vest, spruttrekk, tørrdrakt, og ellers alt utstyret man trenger på kurs koster kun 850 kr. Dersom du har kajakk og utstyr selv koster kurset bare 600 kr.

Uansett om man handler kajakk på nett eller i butikk vil man få samme lave priser, og den samme gode servicen hos oss. Velkommen for en god handel, eller bare en hyggelig prat, på telefon eller i butikk:)

 
Tags
  Contact Us
  Send Message    
  Opening Time
  • Monday10:00 AM - 04:00 PM
  • Tuesday10:00 AM - 04:00 PM
  • Wednesday10:00 AM - 04:00 PM
  • Thursday10:00 AM - 06:00 PM
  • Friday10:00 AM - 04:00 PM
  • Saturday10:00 AM - 02:00 PM
  • SundayClosed -
  Video

  Similar Listing
  Boutique Boréal Design Québec
  HALF MOON BAY KAYAK CO
  Maikan Aventure
  Horizon Aventure

  Fill The Dealer Form

  ×
  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Fill The Contact Form

  ×
  [contact-form-7 404 "Not Found"]